APPLE KUPUJE TEXTURE!

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

15.03.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple je objavio da je potpisao ugovor u kupovini aplikacije Texture, pretplatničkog servisa za digitalne magazine kompanije Next Issue Media LLC koja korisnicima omogućava neograničen pristup svojim omiljenim naslovima za jednu mesečnu pretplatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Texture donosi preko 200 najboljih svetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove. 

Korisnici tako uživaju u časopisima koje poznaju i vole kao što su „Elle“, „People“ i mnogi drugi, ali otkrivaju i mnoštvo novih sadržaja. 

- Uzbuđeni smo što će se Textur pridruđiti Apple zajedno sa impresivnim katalogom časopisa mnogih vodećih svetskih izdavača - rekao je Edi Kju, Eplov potpredsednik za internet softvere i usluge – "Mi smo posvećeni kvalitetnom novinarstvu iz pouzdanih izvora i omogućavamo časopisima da nastave proizvodnju zanimljivih priča za svoje korisnike". 

Od svog lansiranja 2010. godine, Texture je postala vodeća multi-naslovna pretplanička usluga koja omogućava korisnicima da odmah pristupe nekim od najčitanijih časopisa u svetu.

Štaviše, Texture je od strane App Store-a proglašena za najinovativniju aplikaciju za korisnike iOS-a prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading