Acer objavio prvi laptop sa integrisanom Alexom

Autor: Republika

Razonoda

23.05.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amazon Alexa digitalni asistent polako pronalazi svoj put do korisničkih računara. Acer je sada objavio novu liniju laptopova, za koje kompanija tvrdi da su prvi koji stižu sa Alexa integracijom. Acerovi novi Spin 3 i Spin 5 laptopovi su dostupni u prodaji, a narednog meseca se očekuje i Nitro 5 Spin konvertibilni model, takođe sa Alexa integracijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Dave Lee

Korisnici će biti u prilici da koriste glasovne komande kako bi od Alexe tražili informacije o vremenu, upravljali pametnim kućnim uređajima, unosili podatke u kalendar, kreirali liste, puštali muziku i drugo.

Svi Acerovi kompatibilni proizvodi stižu sa Intel Smart Sound Technology podrškom, koji predstavlja integrisani audio procesor sa digitalnim signalom, a služi za podršku za interakcije preko zvuka, glasa i govora. Acer Spin 5 specifično uključuje Acer Purified Voice sa digitalnim mikrofonom, sa podrškom za glasovno prepoznavanje.

Acer je takođe objavio da će Alexu doneti na dodeljene Aspire, Switch i Swift laptopove, kao i na all-in-one računare tokom narednih nedelja. Oni korisnici, koji već imaju kompatibilan model laptopa će Alexa ažuriranje dobiti preko Acer Care Centera u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading