Microsoft Outlook uskoro dobija tamnu temu za veb!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

06.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine Microsoft je omogućio privremenu tamnu temu za Outlook (tokom Noći veštica/Halloween). Međutim, izgleda da će se ovo pretvoriti u mnogo više od puke zanimljivosti. Prema navodima, Microsoft tokom poslednjih nekoliko meseci testira tamnu temu za Outlook veb aplikaciju, koja bi uskoro trebalo da stigne korisnicima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je nedavno potvrdio i predstavnik Microsoftovog Outlook.com sajta, koji ističe da je jedan od razloga odlaganja platforme insistiranje na implementaciji najbolje moguće Dark Mode opcije, za bilo koji postojeći email klijent.

Tamna tema je jedan od najčešćih zahteva korisnika, bilo kada su u pitanju individualne aplikacije ili kompletan operativni sistem. Apple je nedavno implementirao tamnu temu u macOS 10.14 Mojave, a Google je nedavno dodao tamnu temu u Android P betu.


Microsoftova tamna tema za Outlook korisnike će najverovatnije prvo biti dostupna Beta korisnicima, a potom svima u narednih nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading