Dostupan Microsoftov TAMNI MOD ZA OUTLOOK.COM

Autor: benchmark.rs

Razonoda

27.07.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Microsoft je ozvaničio tamni mod za svoj Outlook.com veb email servis. Kompanija je ranije ovog meseca nagovestila tamni mod, koji je sada i zvanično dostupan. Ovaj mod se može omogućiti preko tastera u okviru brzih podešavanja, a trenutno radi samo sa podrazumevanom plavom temom.

Foto: printscreen

"Jedan od najbitnijih principa, koje smo imali kada smo dizajnirali Dark Mode, jeste da minimizujemo zamor očiju koji su korisnici osećali", ističu iz Microsofta.

Tamni mod za Outlook.com je jedna od najviše zahtevanih funkcija za Microsoftov veb mail servis, a kompanija ističe da je svoj Halloween prototip ispolirala, kako bi višestruko redizajnirala boje i kod, pre zvanične objave. Microsoft je čak uključio i toggle u okviru tela emaila, kako bi tamni mod mogao da se onemogućei ukoliko se dogodi da je poruka teška za čitanje.

Microsoft nije implementirao novi tamni mod kao temu, a kompanija ističe da očekuje da će u budućnosti biti dostupno tamno iskustvo za sve teme.

Outlook.com se trenutno koristi od strane 400 miliona aktivnih korisnika, a Microsoft je nedavno objavio i nove dizajne i funkcije za kalendar i kontakt sekcije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading