Chuwi HiGame PC osme generacije, jeftiniji i tiši

Autor: itsvet.com

Razonoda

02.08.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije ove godine, Intel je objavio svoju NUC-u iz osme generacije, neverovatno kompaktan računar koji je ipak uspeo da upakuje dovoljno snage da pokreće AAA i VR gaming naslove pri reproduktivnim brzinama kadrova.

RepublikaFoto: youtube.com/Chuwi Official
Chuvi HiGame PC

Međutim, nedostatak NUC-a je u velikoj meri njegov trošak - cena NUC-a, koja bi mogla pokrenuti više od 1.500 dolara sa potrebnom RAM-om i prostorom koji vam je potreban, možete dobiti mnogo jači tradicionalni PC računar.

Chuvi HiGame PC je novi kompaktni računar koji ima za cilj da preuzme gde Intel-a nema. On radi na istoj platformi kao NUC, ali Chuvi prodaje HiGame kao kompletan PC (za razliku od barebones način Intel nudi NUC) za stotine dolara manje.

Kompanija pokreće kampanju Indiegogo gde se porudžbine za HiGame mogu staviti u narednih nekoliko nedelja, pre nego što počne prodaju na malo krajem ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading