Lamborgini izumeo pametni telefon: Vredi li 2.450 dolara?

Autor: telegraf.rs

Razonoda

26.08.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alpha-One radi na Androidu i zaista izgleda skupoceno sa svojim 5,5-inčnim QHD AMOLED displejom i kamerom od 20 MP.

RepublikaFoto: youtube.com/Lamborghini Store
Uz ovo veliko ime ide i elegantni izgled telefona koji je upotpunjen italijanskom crnom kožom

Za sada je ovaj uređaj dostupan samo u Velikoj Britaniji i Emiratima.

Alpha-One radi na Androidu i zaista izgleda skupoceno sa svojim 5,5-inčnim QHD AMOLED displejom i kamerom od 20 MP. Pokreće ga Snapdragon 820 procesor uz 4GB RAM i 64GB memorije koja se može povećati.

Tu je i par stereo zvučnika kao i Dolby Atmos audio oprema. Baterija ima 3,250mAh uz mogućnost brzog brzog punjenja, ali za osnovnu cenu nećete dobiti taj punjač.

Naravno, uz ime čuvenog proizvođača automobila ide i elegantni izgled telefona koji je upotpunjen italijanskom crnom kožom kojom je prevučena pozadina uređaja, a od istog materijala je i futrola sa prepoznatljivom oznakom Lamborginija.

Međutim, osim dobrog dizajna i skupih materijala, ovaj telefon teško opravdava cenu. Za razliku od premijum modela nema bežično punjenje, ili opciju za prepoznavanje lica, ali i druge slične inovacije. Međutim, ima jako ime koje ipak mora da se plati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading