"PROCURELE" FOTOGRAFIJE NOVOG SAMSUNGA S9!

Autor:

Razonoda

27.01.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Samsung planira da predstavi svoj smartphone Galaxy S9 i S9 Plus na Mobile World Congressu u Barseloni u februaru, a sada su se pojavile fotografije koje otkrivaju njihov izgled.

RepublikaFoto: twitter.com/mashabletech
Samsung Galaxy S9

Samsung je ranije objavio tizer koji nagoveštava poboljšane kamere koje će biti deo naslednika Galaxy S9, ali će dizajn navodno biti gotovo identičan modelu S8.

Na internetu su se sada pojavile fotografije koje otkrivaju izgled prednje strane Galaxy S9 i S9 Plus te potvrđuju gore navedeno.

S9 ima 5,8-inčni ekran te Qualcommov procesor Snapdragon 845 (u SAD-u), kao i 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Veći S9 Plus je dobio 6,2-inčni ekran, 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Oba modela imaju napredniji hardver od modela S8. Primarna kamera od 12 megapiksela ima varijabilni otvor pa dozvoljavaju promenu od f/2,4 do f/1,5.

Fotografije zadnjeg dela nisu objavljene, ali je senzor za otisak prsta najverovatnije vertikalno poravnat s kamerom umesto da je postavljen pored nje kao na modelu S8. To znači da će se nalaziti ispod nje na praktičnijoj i logičnijoj poziciji. Isto je viđeno i na ranije objavljenim snimcima prototipa.

Oba Galaxy S9 modela imaju prednje selfie kamere od 8 megapiksela, kao i stereo zvučnike na dnu. Očekuje se da će Samsung predstaviti Galaxy S9 i S9 Plus u februaru, kao i da će prodaja početi 16. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading