(VIDEO) Land Rover ima NOVU mašinu - ali ona STAJE U DŽEP!

Autor: b92.net

Razonoda

05.02.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Land Rover je dobro poznato ime u svetu terenaca, ali će uskoro to postati i u svetu izdržljivih modularnih telefona. Poznati proizviđač će, u saradnji sa kompanijom Bullitt Group, uskoro predstaviti svoj prvi smartfon - Land Rover Explore.

RepublikaFoto: twitter.com/viewranger
Nova Roverova mašina!

Land Rover će ovde samo pozajmiti svoje ime, dok je sve ostalo posao Bullitt Groupa, firme koja, inače, proizvodi i telefone za kompaniju Caterpillar – CAT S60. Još uvek nema informacija o hardveru koji će činiti ovaj smartfon, ali ima o njegovim mogućnostima, piše Bug. 

Pametni telefon Land Rover Explore će biće posebno pogodan za korisnike koji više vremena provode na otvorenom, nego u zatvorenom prostoru. 

Jedan od najavljenih dodataka je Adventure Pack. Radi se modularnom dodatku koji, u jednom pakovanju, donosi AR navigaciju za korišćenje u prirodi, dodatnu bateriju i moćnu GPS antenu. Modularni dodaci pričvršćivaće se na telefon pomoću magneta.

Softversku stranu uređaja činiće Android platforma. 

Land Rover Explore će imati IP68 certifikat, što znači će moći da se nosi sa visokim i niskim temperaturama, padovima, pa čak i sa slanom vodom. 

Telefon će zvanično biti predstavljen tokom ovog meseca na MWC 2018 sajmu, a prve narudžbine će biti moguće od aprila. Cena ovog "džepnog" Land Rover je 650 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading