JOŠ 10 DANA DO NOVOG SAMSUNG GALAXY S9: Evo šta će sve imati nova verzija

Autor: Republika

Razonoda

17.02.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagoveštava svoj najpametniji model.

RepublikaFoto: youtube.com/Pocketnow

U prvom snimku vidi se mnogo akcije, a na kraju kada broj devet u svoj fokus zamrzava padobranca u slobodnom padu, te se čini da Samsung želi da naglasi brzo fokusiranje kamere za akcione snimke, kao i mogućnost usporenih snimaka.

Drugi snimak je dosta mračniji, a noćne scene i jelena u šumi osvetleće upravo devetka. Jasno je da se snimak odnosio na snimanje fotografija pri maloj osvetljenosti. Šuška se da će specijalno osvetljenje koje će "spasiti“ slike u mraku biti novi feature Galaxy S9.

Treći video prikazuje mladog momka u gotovo svim životnim raspoloženjima, od smeha do plača. A onda se u jednom trenutku pojavljuje devetka i njegovo lice pretvara u animaciju.

Stoga je vrlo izvesno da će i Samsung imati opciju 3D emodžija koji koriste vaš izraz lica da kopiraju eksperisiju, a onda stilizuju emodži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading