Moto G6 Plus stiže sa pristupačnom cenom i čistim Android Oreo softverom

Autor: benchmark.rs

Razonoda

21.04.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motorola je zvanično predstavila tri nova telefona iz srednjeg segmenta, a deo su Moto G6 familije. Od tri nova telefona, model Moto G6 Plus stiže sa najboljim karakteristikama, ali je i dalje deo pristupačnog srednjeg segmenta.

Foto: youtube.com/Android Central
Moto G6 Plus

Moto G6 Plus stiže sa najvećim displejom u G6 seriji - IPS ekran je veličine 5.9 inča, ima 1080p Full HD+ rezoluciju i 18:9 odnos stranica ekrana. Telefon je opremljen i najjačim čipsetom, koji u je ovom slučaju Snapdragon 630. Uz jači čipset stižu i verzije sa više RAM-a, pa su tako dostupni modeli sa 4GB i 6GB mnemorije.

Model Moto G6 Plus takođe dobija i najbolje kamere - sistem sa 12MP + 5MP senzorima na poleđini (1.4µm piksela). Kameru krasi Dual Pixel autofokus i sposobna je za 4K video snimanje. S prednje strane se nalazi 8MP selfi kamera, sa filterima za lica i snimanjem 1080p videa.

G6 Plus je tanji od standardnog G6 modela (8 milimetara naspram 8,2 milimetra) i ima veću bateriju, kapaciteta 3200mAh. U pakovanje je uključen i 15W TurboPower punjač, zajedno sa USB-C kablom.

Motorola Moto G6 Plus telefon je dostupan u verzijama do 128GB skladišnog prostora, a sve verzije imaju i dodatak microSD slota. Tu je čista Android 8.0 Oreo verzija softvera, senzor otiska prsta ispod ekrana i P2i zaštita od prskanja vodom.

Moto G6 Plus telefon će, od prve nedelje maja, biti dostupan po ceni od 300 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading