LG sprema G8 ThinQ sa 4K LCD ekranom

Autor: Republika

Razonoda

12.06.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada, kada je LG G7 ThinQ zvanično u prodaji, vreme je da počnu da se pojavljuju glasine i o njegovom nasledniku za 2019. godinu - LG G8 ThinQ premijum modelu. Iako je veoma rano govoriti o proverenim informacijama u ovom trenutku, najnovije glasine stižu od prilično pouzdanog izvora, Ice Universe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
LG

Ice Universe tvrdi da najnovije glasine sugerišu da će LG G8 ThinQ naredne godine implementirati 4K rezoluciju displeja, iako se ne očekuje da LG zameni LCD panele OLED modelima.

Novi, unapređeni 4K displeji će najverovatnije implementirati tehnologije sa fokusom na prikaz VR sadržaja, što će biti smeo potez južnokorejske kompanije. S druge strane, postoji mogućnost da je implementacija 4K displeja samo marketinška strategija, piše PhoneArena. Od Samsunga se takođe očekuje da u Galaxy S10 model za sledeću godinu implementira 4K rezoluciju, s tim što će ovi paneli biti AMOLED tipa.

S obzirom na to da nas od objave LG G8 ThinQ modela deli bar godinu dana, teško je verifikovati tačnost informacija o telefonu. LG se trenutno fokusira na isporuku što veće količine G7 ThinQ telefona, kao i na pripremanje objave V40 ThinQ modela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading