MICROSOFT SPREMA ANDROID TELEFON?!

Autor: pcpress.rs

Razonoda

18.07.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati portalu Windows Latest, Microsoft radi na onome što u kompaniji nazivaju "serijom novih telefona", ali još nije poznato kada bi tačno mogla da se očekuje nova Lumia linija.

Foto: pixabay.com
Da li je reč o glasinama ili ozbiljnom poduhvatu?

Novi modeli iz kompanije Microsoft će, ako je verovati izvorima, imati ugrađen Android softver, ali zvaničnih potvrda o tome još uvek nema. Microsoft je izgubio korak kada su pametni telefoni u pitanju, delimično i zbog toga što nije ponudio adekvatan odgovor na iPhone kompanije Apple, te kompanija već neko vreme pokušava da popuni praznine, pa se u jednom trenutku oslonila i Nokia-u kada je rešavanje pomenutih problema u pitanju, ali je i taj poduhvat propao.

Na kraju, nije najjasnije zbog čeka bi Microsoft, koji se sa kompanijom Google već ozbiljno bori na nekoliko polja, želeo da lansira Android telefon, budući da su vodeći proizvođači na ovom polju već poznati, te predstavljaju podjednako ozbiljnu konkurenciju kao i Apple. Tako bi navedene glasine trebalo uzeti sa rezervom, a sve dok kompanija ne izda zvanično saopštenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading