SAMSUNG ZA JESEN SPREMA IZNENAĐENJE: Uskoro dva nova Galaxy J Prime telefona

Autor: benchmark.rs

Razonoda

02.09.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnokorejski Samsung planira da objavi dva nova budžetska Android telefona u dolazećim mesecima, koji će predstavljati poboljšane verzije aktuelnih Galaxy J4 i Galaxy J6 modela. Glavna razlika između aktuelnih i dolazećih telefona, sem njihovih imena, jeste čipset koji ih pokreće.

RepublikaFoto: youtube.com/Geekyranjit
Foto: Ilustracija

Dok Galaxy J4 i J6 stižu sa Exynos čipovima, Galaxy J4 Prime i J6 Prime bi trebalo da implementiraju Snapdragon procesore. Takođe, očekuje se da će imati novije verzije Android operativnog sistema.

Iako se neće raditi o najnovijoj verziji Android 9 Pie platforme, korisnici će dobiti Android 8.1 Oreo umesto standardne Android 8.0 Oreo verzije. Oba telefona su već izlistana na Samsung Vietnam stranici, ali drugi detalji nisu objavljeni.


Očekuje se da će Holandija i Vijetnam biti među prvim zemljama koje će dobiti Galaxy J4 Prime i Galaxy J6 Prime, a očekivana cena je u rangu oko 200 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading