Jeftiniji iPhone će se zvati iPhone XC?

Autor:

Razonoda

11.09.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove nedelje će biti održana Apple konferencija na kojoj se očekuje da budu predstavljena tri nova modela Iphon-a. Tokom događaja bi trebalo da budu predstavljena tri nova iPhone-a: ažurirani iPhone X koji bi trebalo da nosi naziv iPhone XS, veća verzija iPhone-a (iPhone XS Plus), kao i jeftiniji LCD model koji bi se mogao zvati iPhone XC.

RepublikaFoto: youtube.com/DetroidBORG
Foto: Ilustracija

Ovo potvrđuje i slajd koji se nedavno pojavio, a stiže iz prezentacije jednog od kineskkih provajdera. Slajd takođe lista i cene pomenutih telefona, a sugeriše da će iPhone XC koštati 699 dolara, iPhone XS će koštati 900 dolara, dok će se XS Plus model prodavati za 1000 dolara. 

Još jedna fotografija koja je procurila sugeriše boje za dolazeći iPhone XC. Ben Geskin je objavio seriju fotografija prototipova, koji prikazuju XC model u crvenoj, beloj i plavoj varijanti. 


Kao i uvek, moguće je da su ovi izveštaji netačni ili izmišljeni, a sve detalje ćemo zvanično saznati 12. septembra tokom Apple konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading