Stravično samoubistvo kod Petrovca na Mlavi: Zapalio se u krevetu, razlog je užasan!

Autor:

Hronika

20.11.2018

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Milovanović (38) polio se benzinom i zapalio u porodičnoj kući u selu Vošanovac kod Petrovca na Mlavi. Stravično samoubistvo dogodilo se 11. novembra ove godine, a Milovanović je šest dana kasnije podlegao povredama u beogradskoj bolnici.

Foto: Privatna arhiva
Goran i Ivana Milovanović

Vapaji žene

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, policija i dalje utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovim slučajem, a sumnja se da je nesrećni čovek digao ruku na sebe posle svađe sa suprugom.

- Milovanović i njegova supruga Ivana su se kobnog dana žestoko posvađali. U naletu besa, on je u jednom trenutku izašao iz kuće, a potom se vratio, noseći u ruci kantu punu benzina - prenosi portal TPK njuz.

Supruga: Neka ti je laka zemlja, Goki moj

Supruga Ivana, s kojom Milovanović ima troje dece, oprostila se od muža na društvenim mrežama.

- Otišao si, ostavio iza sebe ljude, ljude koji te vole, ostavio sve. Više te nemam, a srce mi se slama, deo mene raspada, jer ti si bio deo mene, deo kojim dišem. U jednom trenutku život se promeni. Bez tvog dodira, osmeha, zagrljaja, tvojih reči: "Biće sve u redu"... Nisam stigla da ti kažem koliko te volim. Zauvek ćeš živeti u meni, sve dok dišem, nikada te neću zaboraviti. Neka ti je laka zemlja, Goki moj, tugo moja - napisala je Ivana na Fejsbuku.

Kako dodaju, Milovanović je otišao u svoju sobu i legao u krevet.

- Potom se, kako se pretpostavlja, polio benzinom i zapalio. Njegova supruga je vrištala i zapomagala, a njeni vapaji alarmirali su i ostale ukućane koji su zatekli stravičan prizor, čovek je bio živa buktinja - prenose mediji.

Milovanovićeva žena Ivana jaukala i zapomagala dok joj je muž goreo pred očima

Prema njihovim navodima, požar je ubrzo ugašen, a na lice mesta stigla je ekipa Hitne pomoći.

U teškom stanju

- Zbog ozbiljnosti povreda i teških opekotina Milovanović je prevezen na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu. Njegova supruga je bila u teškom psihičkom stanju, pa je i njoj ukazana lekarska pomoć - prenosi TPK njuz. Uprkos naporima lekara da ga spase, Milovanović je, nažalost, 17. novembra podlegao povredama.

- On je bio u teškom stanju, a doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da bi ga održali u životu. Međutim, spasa mu nije bilo - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading