Najnoviji detalji zločina u Borči: Zoran ponovo ide na saslušanje zbog Jeleninog ubistva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40) neće uskoro sesti na optuženičku klupu zbog optužbi da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović (33). Naime, Viši sud u Beogradu je drugi put vratio optužnicu protiv supruga pevačice "Granda" na dopunu istrage, a prema izvoru Srpskog telegrafa, taj postupak bi mogao da potraje jer postoji mogućnost da će tužilaštvo zatražiti ponovno saslušanje svih svedoka u slučaju koji je uznemirio javnost.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Zatekao se na nasipu

Među prvima koji će dati iskaz je mala Jana (7), Jelenina i Zoranova ćerka, koja je krajem juna ove godine ocu dala alibi.

- Devojčica će morati ponovo da svedoči jer su prilikom prvog saslušanja u tužilaštvu napravili propust - dete je davalo iskaz bez prisustva pravnog zastupnika, pa taj iskaz nije prihvatljiv - objašnjava naš sagovornik. Kako dodaje, postoji mogućnost da će ponovo biti saslušani i pojedini svedoci u predmetu koji bi mogli da budu od ključne važnosti u istrazi zločina.

Savić: Vrlo je moguće da će u okviru novih istražnih radnji ponovo biti saslušani neki svedoci

- U Više tužilaštvo ponovo bi mogao da bude pozvan i biciklista Milan R., koji se u trenutku ubistva pevačice 2. aprila 2016. zatekao na nasipu. On je na prvom saslušanju izjavio da je tog dana oko 17 sati video muškarca i ženu, ali ne i dete. Kako je naveo, oni nisu hodali nasipom, već su silazili s njega. Milan R. je rekao i da je prvo išao muškarac, a iza njega žena. Ipak, on nije mogao da potvrdi da su u pitanju Jelena i Zoran - priča naš izvor.

Analiza krvi

Da bi nova saslušanja bila od koristi u rasvetljavanju ubistva, smatra i advokat Predrag Savić, pravni zastupnik porodice Krsmanović.

Ekshumacija Jeleninog tela

Kako je Srpski telegraf pisao, nakon što je novi tužilac preuzeo slučaj ubistva pevačice, u okviru dopune istrage koju je naložio Viši sud, sve je izvesnije da će biti naložena ekshumacija i izvršena nova obdukcija tela Jelene Marjanović.

- Vrlo je moguće da će u okviru novih istražnih radnji ponovo biti saslušani neki svedoci, kao i da će biti rađena ekshumacija tela Jelene Marjanović - kaže Savić.

Svedoci u istrazi

15. SEPTEMBAR 2017. Marjanović uhapšen u kući u Borči

16. OKTOBAR 2017. Vladimir i Miloš Marjanović odbili da svedoče

23. OKTOBAR 2017. Iskaze nisu dali ni Zorica ni Uroš Marjanović

30. OKTOBAR 2017. Saslušana Radisava Marinković iz Borče

6. NOVEMBAR 2017. Iskaz dali policajci koji su tragali za Jelenom

27. NOVEMBAR 2017. Saslušane Jelenina frizerka, drugarica i Janina vaspitačica

29. JANUAR 2018. Saslušanje Milice Marjanović

16. APRIL 2018. Iskaz dala doktorka Milana Š. iz Borče

21. JUN 2018. U tužilaštvu saslušana mala Jana

Podsetimo, Apelacioni sud usvojio je žalbe Marjanovićevih advokata i vratio optužni predlog na dopunu istrage. Zatraženo je da se uradi prostorno-vremensko veštačenje snimaka s kuće porodice Jahović u Crvenki, s kamera koje gledaju na nasip, veštačenje mobilnog telefona bicikliste, analiza krvi pronađene na zadnjem sedištu Zoranovog mercedesa, kao i da se utvrdi čiji je DNK nađen na ogrebotini na Marjanovićevoj ruci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading