TRAGEDIJA U BEOGRADU: Džip se zakucao u autobus GSP - poginulo DVOJE MLADIH, dve osobe teško povređene!

Autor: Republika

Hronika

23.11.2018

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3.10 u Beogradu dve osobe su poginule, a još dve su sa teškim povredama prevezene u dežurne zdravstvene ustanove.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Težak sudar dogodio se na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice, nedaleko od Ade Huje, kada je džip koji se, po svemu sudeći kretao velikom brzinom, zakucao u autobus gradskog prevoza koji je saobraćao na noćnoj liniji 32N.

Tom prilikom stradale su dve osobe iz džipa, žena koja se nalazila u autobusu je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, a vozač gradskog prevoza, sa višestrukim prelomima, u Ortopedsku bolnicu na Banjici. 

- Na licu mesta poginuo je muškarac star 30 godina i 25-godišnja devojka - rekli su u Hitnoj pomoći, prenosi Pink.rs.

 U nesreći je teško povređena žena (50) koja je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, dok je još jedan muškarac sa ortopedskim povredama prevezen u bolnicu na Banjici. 

Žena koja je bila kondukter u vozilu, kada se desila saobraćajna nesreća, nalazi se u Urgentnom centru i i dalje je životno ugrožena.

- Kondukter iz autobusa, žena od oko 50 godina koja se trenutno nalazi u Urgentnom centru je u životnoj opasnosti, dok je vozač na Banjici i on nije ugrožen - rekli su iz Hitne pomoći.

Veća tragedija izbegnuta je samo zahvaljujući činjenici što je autobus bio skoro prazan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading