SLUČAJ "DRŽAVNI UDAR": Branka Milić se oporavlja uz lekove!

Autor: novosti.rs

Hronika

25.11.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Milić, optužena za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016, oporavlja se posle stresa koji je pretrpela tokom sudskog procesa u sudnici Višeg suda u Podgorici.

RepublikaFoto: mfa.gov.rs
Ambasada u Podgorici u kojoj se nalazi Milićeva

Ona se od petka nalazi u Ambasadi Srbije u Podgorici. Branka se odlučila za takav korak tek kada joj je Viši sud odredio novi pritvor zbog opasnosti od bekstva, jer je na suđenju saopštila da više neće prisustvovati pretresima.

Njen advokat Jugoslav Krpović kazao je da je osoblje Ambasade prihvatilo na najbolji mogući način, omogućivši joj da se okrepi i odmori.

- Branka je mnogo bolje, odmorila se, pije lekove i polako se oporavlja. Zasad je tu i videćemo šta će se dešavati narednih dana. Ovde je na sigurnom, i crnogorska policija je ne može uhapsiti - kaže Krpović. - Teško joj je palo to što ju je sudski veštak slikao nagu, bez naredbe suda. Ta kap prelila je čašu žuči i zbog toga je ovako reagovala. Da to nije uradila, pitanje je šta bi se desilo. Bila je u užasnom stanju.

"Bekstvo" Milićeve otvorilo je pravi "rat" na društvenim mrežama. Visoki funkcioner podgoričkog DPS-a i zamenik direktora Agencije za stanovanje glavnog grada Nenad Vujošević prednjačio je u uvredama - "ćeraj stoku iz Crne Gore..." Tu njegovu poruku na "Fejsbuku" niko iz Demokratske partije nije osudio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading