Vrištala u policiji kad je shvatila da je ubila bebu

Autor:

Hronika

26.11.2018

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana M. (25) biće danas saslušana zbog sumnje da je svoju tromesečnu bebu bacila sa terase na četvrtom spratu zgrade u centru Leskovca. Sumnja se da je majka ovaj nezapamćen zločin počinila u stanju postporođajne depresije.

RepublikaFoto: googlemaps.com/prinskrin
UŽAS U LESKOVCU: Zgrada sa koje je Ivana bacila bebu

Do tragedije je došlo u Ulici Vojvode Mišića u centru grada oko 15.30. Prema nezvaničnim informacijama, majka je nedavno potražila pomoć na psihijatrijskoj klinici, odakle je puštena na vikend. U momentu tragedije u stanu je bio njen suprug i starija ćerka od pet godina. Nakon ubistva bebe, policija je odvela Ivanu u stanicu i odredila joj zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izvedena pred tužioca.

- Ivana je nakon porođaja imala psihičke probleme. Kada je shvatila šta je uradila, počela je da vrišti. Primila je lekove za smirenje. Da li će je i za šta teretiti, odlučiće tužilac nakon saslušanja - kaže izvor našeg lista.

Komšije sa kojima su novinari Srpskog telegrafa razgovarali u šoku su zbog svega što se desilo, a za Ivanu i njenog supruga imaju samo reči hvale.

Ivana je tromesečnu bebu bacila sa terase stana na četvrtom spratu

- Koliko znam, živeli su tu sa decom kao podstanari. Bili su prijatni sa svima, nikad niko nije primetio da imaju bilo kakav problem - kaže jedan od njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading