Detalji horora u zatvoru u Valjevu: Preklao cimera kašikom, iščupao mu grkljan i nastavio da ga udara

Autor: B. KNEŽEVIĆ - T. MILOVANOVIĆ

Hronika

27.11.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Jevremović (17) tokom vikenda je na brutalan način ubio Branimira Dimića (23), cimera iz ćelije u Kazneno-popravnom zavodu u Valjevu, a potom mu rukom izvadio grkljan!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Svađa

Kako Srpski telegraf saznaje, ubistvo se dogodilo u subotu oko ponoći u stacionaru zatvora u kojem su se dvojica pritvorenika nalazila na lečenju.

- Tokom večeri je izbila svađa između cimera koji su počeli da vređaju jedan drugog. Naime, Jevremović je oko ponoći iskoristio priliku dok je njegov cimer Dimić bio u toaletu i po izlasku ga brutalno napao! Najpre ga je srušio na pod, a potom mu zašiljenom metalnom kašikom prerezao vrat - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Mamin švaler ga pekao peglom i cigaretama

O Kristijanu Jevremoviću pisalo se 2006, kada je kao petogodišnjak hospitalizovan zbog teških povreda.

- On je tada imao brojne povrede po celom telu, pa čak i na polnom organu, koje su bile nanete peglom i cigaretama. Zbog zlostavljanja je uhapšena njegova majka Vesna Jevremović i njen nevenčani suprug P. M. Ipak, sud je utvrdio da dečaku nije majka nanela povrede, već njen tadašnji partner - kaže izvor.

Ipak, monstrum se tu nije zaustavio u svom krvavom piru.

- Maloletnik je tada rukom izvadio grkljan svog cimera i stavio ga pored njegovog tela! Ni to mu nije bilo dovoljno. Zgrabio je jastuk s kreveta i stavio ga mladiću preko glave, a onda krvnički nastavio da ga udara rukama i nogama po telu - priča naš sagovornik.

Jevremović se nalazio na izdržavanju dvogodišnje kazne zbog teških krađa

U trenutku zločina u bolničkoj sobi nalazila su se još tri zatvorenika, koja nisu ništa čula jer su sve vreme spavala. Ubrzo su na lice mesta stigli stražari, ali Dimiću nije bilo spasa.

Očuh mu batinama ubio trogodišnjeg brata

Vesna Jevremović, majka osuđenika osumnjičenog za ubistvo cimera, ponovo se našla u žiži javnosti 2008, kada je, zajedno sa novim vanbračnim suprugom, uhapšena zbog ubistva mlađeg sina.

- Kristijanov brat, tada trogodišnji Dalibor, preminuo je u bolnici od posledica brutalnih batina koje mu je naneo očuh Milan Jovanović. Ubrzo nakon zločina par je uhapšen, a nedugo zatim Jevremovićeva je pokušala da se ubije u zatvorskoj ćeliji - pisali su ranije mediji.

- Stražari su ispred sobe zatekli maloletnika koji je bio sav krvav! Odmah su uleteli u sobu i zatekli telo pritvorenika koje je bilo u lokvi krvi. Scena je bila kao u najgorim horor filmovima - priča izvor.

Sklon nasilju

Kako saznajemo, Jevremović se nalazio na izdržavanju dvogodišnje kazne zbog teških krađa. Maloletnik je pre zatvora boravio u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu, a poznat je po sklonosti ka samoubistvu i povređivanju drugih.

ČINJENICE
Ubistva u zatvorima
APRIL 2002. - Aleksandar Gajić u KPZ Zabela lovačkim nožem ubio Nenada Husaka nakon rasprave
AVGUST 2014. - Ivan Milovanović (39) ubio svoju suprugu Bojanu (29) tokom bračne posete u prostorijama KPZ u Nišu
JANUAR 2016. - Zoran Marković (35) zadavio pertlom cimera Predraga Anovića (35) u Padinskoj Skeli
DECEMBAR 2016. - Marko Jovanović (23) iz Niša žiletom zaklao Ramiza Šarića (34) u Padinskoj Skeli

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading