Brutalna likvidacija u Pirotu: Ubijen Srđan Aleksić, napadači sa motora ispalili četiri hica

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

26.11.2018

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na parkingu koji se nalazi na uglu Takovske i Ulice 7. juli u Pirotu, oko 19 časova desila se pucnjava u kojoj je ubijen Srđan Aleksić. Kako kažu očevici, na njega je ispaljeno nekoliko hitaca dok je izlazio iz automobila marke "BMV", nakon što se uparkirao.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Napadači bili na motoru i da su ispalili četiri hica u leđa žrtvi, a zatim se izgubili. Jedan od metaka pogodio je i susedni automobil marke "opel", čiji je vlasnik odmah pritekao u pomoć napadnutom Piroćancu.

Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

- Pokušao sam da pomognem upucanom čoveku, ali mi je on izdahnuo na rukama. U trenutku pucnjave bio sam u radnji u kojoj mi je popravljan kompjuter. Da sam koji minut ranije izašao možda bi i mene pogodili - rekao je očevidac, vlasnik belog "opela", na kome je jedno zrno probušilo zadnje staklo.

Aleksić, je inače poznat ovdašnjim organima gonjenja zbog umešanosti u jedno ubistvo 2005. godine, kada je na ulazu u naselje Sarlah molotovljevim koktelom u automobilu spaljen pirotski ugostitelj Dejan Ilić.

Policija je blokirala čitav kraj na ulazu u staro Tigrovo naselje, a istraga o večerašnjoj pucnjavi je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading