Pokušaj samoubistva u Prokuplju: Skočila sa mosta, spasao je medicinski radnik!

Autor: S. R.

Hronika

28.11.2018

15:25 >> 15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinski radnik M. P. iz Prokuplja koji radi u Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" juče ujutro (sreda) oko 6, 30 izvukao je žensku osobu B.T. (33) iz reke Toplice koja je pokušala da izvrši samoubistvo. Žena je dobro i trenutno je u bolnici na lečenju, a pokušaj samoubistva je izvršila tako što je skočila sa gvozdenog mosta koji je na reci Toplici u Prokuplju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Most na reci Toplici sa kojeg je žena skočila

M.P. koji nije želeo da mu se spominje ime, jer kako kaže, ne smatra da je učinio ništa veliko, već je postupio kako bi i svako drugi, zadesio se na mostu trenutak pošto je žena skočila sa njega.

- Krenuo sam na posao. U jednom trenutku je nešto jako lupilo. Ispred mene su bili srednjoškolci koji su krenuli na praksu u bolnicu i čuo sam da viču. Pogledao sam dole u vodu, jer sam mislio da se nije slučajno neko dete okliznulo i palo i video sam da se samo talas podigao. Sekundu zatim, ugledao sam ženu kako stoji u vodi - kazao nam je M.P.

Kako nam je ispričao, odmah je sišao do obale, koja je izuzetno strma.

- Počeo sam da je dozivam, a ona je samo stajala u vodi. Polako je počela da se kreće prema meni, baš kada sam počeo da ulazim u vodu. Dohvatio sam je rukom i pomogao da izađe. Nisam uradio ništa specijalno, zaista. Samo ono što bi i bilo ko drugi učinio - kazao nam je M.P.

I ranije se dešavalo da lica pokušavaju da izvrše samoubistvo skakanjem sa ovog mosta, a poslednji slučaj je zabeležen pre dve godine kada je muškarac nastradao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading