Upucanom Crnogorcu (20) izvadili metke iz glave: Policija traga za ovim muškarcima!

Autor: Republika

Hronika

30.11.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drago Božović (20) koji je izrešetan u sačekuši na Bežanijskoj kosi u ponedeljak veče, operisan je sinoć i izvađeni su mu meci iz glave, ali se lekari i dalje bore za njegov život.

Drago je inače iz Nikšića, ali je kao vrlo mali došao u Beograd, gde je završio osnovnu i gimnaziju. Odrastao je u novobeogradskim blokovima.

Ranjeni mladić navodno nije bio narko diler, kako su preneli pojedini beogradski mediji, međutim, bio je u bliskim odnosima sa momcima iz kriminogene sredine. 

 

Pretpostavlja se da je njegovo ranjavanje kolateralna šteta sukoba lokalnih sitnih narko dilera, ali se ne isključuje mogućnost da je oroz povučen zbog svađe lokalnih grupa koje čine mlade osobe, od kojih samo nekoliko ima više od 20 godina. Međutim, pojedini izvori navode da je Božović u trenutku napada stajao sa svojim najboljim drugom za kojim policija intenzivno traga od ponedeljka. Takođe, tragaju i za njegovim napadačem, odnosno, napadačima. Podsetimo, Drago je ranjen u ponedeljak veče na Bežanijskoj kosi, u blizini vrtića, kada je na njega pucano iz automobila u pokretu. Napadači su ispalili više metaka, od kojih ga je najmanje jedan pogodio u glavu, a zatim pobegli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading