Zoran otkrio šokantne detalje o zločinu: Video sam ubicu, štite ga moćnici!

Autor:

Hronika

01.12.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), poverio se bliskom prijatelju koji ga redovno posećuje otkad je izašao iz pritvora i ispričao mu da se sreo oči u oči sa ubicom svoje supruge, koga štite neki moćni ljudi u Beogradu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Telo u kanalu

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, a optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin, da bi tek sad otkrio i da sumnja na jednog muškarca koji bi mogao da se dovede u vezu sa Jeleninim ubistvom.

- Otkad je pušten iz pritvora, Zorana u kući u Borči posećuju prijatelji. Jednom od njih poverio se tvrdeći da zna ko je ubio Jelenu i da misli da je na ulici čak i sreo tog čoveka. Kada ga je prijatelj pitao zašto policija bar ne obavi razgovor s njim, Zoran mu je tvrdio da je taj čovek "nedodiriljiv" jer ga štite neki jako moćni ljudi. On smatra da upravo zbog toga ceo slučaj i dalje tapka u mestu, a krivica se svaljuje na njega - kaže naš izvor.

Spasić: Pominjalo se da iza Jeleninog ubistva stoji jedna javna i jako moćna ličnost, ali verujem da će to ostati misterija

 

Optužnica još na čekanju
15. SEPTEMBAR 2017. Marjanović uhapšen zbog ubistva
9. FEBRUAR 2018. podignuta optužnica protiv Zorana
20. MART 2018. optužnica vraćena na dopunu
27. JUN 2018. ponovo podignuta dopunjena optužnica
9. AVGUST potvrđena dopunjena optužnica
8. OKTOBAR 2018. Apelacioni sud optužnicu vratio Višem sudu

Novi tužilac

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode. Zbog nedostatka dokaza optužnica je još na čekanju, a pitanje je da li će on i biti optužen. Prijatelji koji veruju Zoranu nadaju se da će novi tužilac koji je preuzeo slučaj imati snage da reši ovu misteriju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Marjanović

Vladimir: Jelenu usmrtio ljubavnik

Vladimir Marjanović, Jelenin svekar, nakon hapšenja sina Zorana u septembru prošle godine izneo je šokantne tvrdnje i rekao da iza ubistva njegove snaje stoji njen ljubavnik, izvesni tajkun.

- Jelenu je ubio ljubavnik, tajkun koji drži pola Beograda. Njemu sada gori pod nogama i zato je Zoran uhapšen. Svima odgovara da bude tako, ali je ovo čista nameštaljka - rekao je tad Vladimir za medije.

- Novi tužilac razmatra sve dokaze prikupljene u istrazi. Zatražena su nova veštačenja, a verovatno će svi svedoci biti opet pozvani na razgovor, ali i neki koji dosad nisu saslušavani. Može se očekivati da se provere i ove tvrdnje koje je izneo Zoran, a ranije je o tome novinarima govorio i njegov otac Vladimir - navodi naš sagovornik.

Dopuna istrage
- saslušanje male Jane (7), Zoranove i Jelenine ćerke
- prostorno-vremensko veštačenje snimaka s kuće porodice Jahović u Crvenki
- veštačenje mobilnog telefona bicikliste Milana R.
- analiza krvi pronađene na zadnjem sedištu Zoranovog mercedesa
- utvrditi čiji je DNK nađen na ogrebotini na Marjanovićevoj ruci
RepublikaFoto: Srpski telegraf
Stravično ubistvo

Božidar Spasić, bivši funkcioner DB, objašnjava da se u javnosti od samog početka istrage proteže misao da je reč o misterioznom ubistvu iza koga kao izvršilac ili nalogodavac stoji javna ličnost koja je jako značajna i moćna, pa je uništavala tragove i pre i posle zločina.

- To će ostati misterija jer je očito da u optužnici koja je podignuta protiv Marjanovića takvih podataka nema niti su takvi podaci negde zvanično izneseni. Da li ta osoba postoji ili ne, nikad se neće saznati - smatra Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ajde

01.12.2018 09:18

Zokii svaki dan u ogledalu vidis ubicu.

milica

01.12.2018 09:42

Koji lukavac!