Detalji likvidacije Vlade Popa: Upucali ga heklerom u kafiću, a onda ga izneli napolje i "overili"

Autor: blic.rs

Hronika

02.12.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Popović, zvani Vlada Pop (43), ubijen je sinoć u jednom lokalu na Zvezdari.

RepublikaFoto: Republika
Mesto ubistva

Zločin se dogodio oko 22 sata, a prema prvim informacijama, dvojica maskiranih napadača uletela su u lokal, a potom je jedan zapucao iz "heklera“.

- Projektili su pogodili Popovića i još jednog mladića. Ubica je ranjenog muškarca izneo ispred kafića i tu ga je "overio“, a potom sa saučesnikom pobegao sa lica mesta - kaže izvor blzaik istrazi.

Napadači su u roku od nekoliko minuta pobegli "audijem“ u nepoznatom pravcu. Policija je proglasila akciju "Vihor“ i intenzivno traga za njima.

Ubijeni Popović kockarnicu "Havana“ držao je u prostoru u kome je nekada u hotelu „Slavija“ radila kockarnica ubijenog Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading