Dolijali dileri u Čačku: U više odvojenih akcija uhapšeno pet osoba

Autor: Tanjug

Hronika

03.12.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Čačku je u više odvojenih akcija tokom vikenda uhapsila pet osoba i zaplenila oko 300 grama amfetamina,108 tableta ekstazija, pištolj, nož i palicu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

Tri osobe iz Čačka, N. M. (26), J. F. (25), i M. R. (24), uhapšene su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u automobilu čačanskih registarskih oznaka, kojim je N. M upravljao, pronašla oko 100 grama amfetamina. U drugoj akciji, prilikom pregleda, kod M. R. pronađeno je još oko 200 grama amfetamina.

U stanu koji koristi J. F. policija je pronašla 108 tableta ekstazija i vagicu za precizno merenje.

 

 

MUP je saopštio i da su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti uhapšeni D. D. (32) i Z. S.(35).

Z. S., kako se navodi, nije zaustavio vozilo na znak policije, a prilikom bekstva je, kako se sumnja, odbacilo pištolj sa pet metaka, dok su u automobilu pronađeni nož i palica.

Petorici osumnjičenih je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading