Sa fantomkama na glavi krvnički šipkom isprebijali geometra u Leskovcu!

Autor: blic.rs

Hronika

04.12.2018

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila M. M. (26) iz Leskovca, zbog sumnje da je 4.decembra pokušao da ubije geometra M. R. (34) iz Niša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on, sa još jednom osobom za kojom policija traga, juče oko 8 časova izjutra metalnom šipkom više puta udario po glavi i telu M. R. ispred ulaza zgrade u Ulucu Stefana Prvovenčanog u kojoj stanuje.

Kako saznajemo, napadači su bili maskirani "fantomkama" i posle napada dali su se u beg, ali je niška policija brzom reakcijom i operativnim radom uspela da jednoga od njih uhapsi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Otvoren prelom, povrede glave i jetre

Povređeni M. R. prevezen u bolnicu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

On je zadobio otvoreni prelom potkolenice, povrede glave i povredu jetre, zbog čega je zadržan na lečenju u Kliničkom centru u Nišu.

- Po nalogu tužioca, M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je niška policija.

 

 

Šta je motiv napada još uvek nije poznato, jer uhapšeni, kako nezvanično saznajemo, odbija da objasni zbog čega su brutalno napali i pretukli M. R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading