FATALNI OBRAČUN: Nišlija ubijen kod kafane!

Autor: Blic.rs

Hronika

06.08.2017

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Marko S. (33) godine pronađen je mrtav noćas oko 2.40 časova prekoputa kafane "Bolji život u Nišu", na raskrsnici Ulica Gabrovački put i Ljubomira Nikolića, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nišlija nađen mrtav kod kafane, sumnja se na ubistvo / Foto: Ilustracija

U hitnoj pomoći navode da su lekari samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

- Ekipa Hitne pomoći intervenisala je na poziv policije ali su lekari mogli da konstatuju samo smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine - kaže dr Dragiša Aleksić za Blic.

U policiji je potvrđeno samo da je pronađeno telo muškarca.

- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja - rekli su u MUP-u.

U Višem tužilaštvu potvrđeno je da je pronađena još jedna povređena osoba, muškarac Dalibor N. (37), a da su tri osobe zadržane u policiji.

- U periodu između 2.30 i 2.40 časova pronađen je mrtav muškarac kod kafane "Bolji život" koji još uvek nije identifikovan. Nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Po nalogu višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 48 časova zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom - kaže portparol Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading