Krađa najmanji greh leskovačkog razbojnika: Niška policija otkrila jezivu istinu koja se krila iza pljački po Nišu!

Autor: Alo, Republika

Hronika

04.12.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija uhapsila je osamnaestogodišnjeg P.V. iz Leskovca kada su ga zatekli za volanom tuđeg automobila.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto ilustracija

Niška policija je ubrzo utvrdila da je "pozajmljivanje" automobile najmanji greh leskovačkog razbojnika.

Klupko je počeo da se odmotava i ubrzo se saznalo da P.V. od sredine novembra do početka decembra ove godine na teritoriji Niša i okoline obijao trgovinske radnje iz kojih je krao novac.

Uz to došlo se do saznanja da je u istom period odbio putničke automobile ,"reno 5," i ,"fiat uno" niške registracije i koristio ih za odlaske u krađe.

Njegov spisak krađa uvećava se oduzimanje dve bicikle u selu malošište I naselju "21 maj". Na listi ,"pozajmljenih," automobile su i "opel kadet", "opel astra", "ford orion", "opel korsa", i "opel vektra".

Šteta načinjena vlasnicima od strane ovog lopova prema prvim procenama je oko 900.000 dinara.

Bilans dosada poznatih krivičnih dela su šest teških krađa i pet krivičnih dela neovlašćenog korišćenja tuđih automobile.

Međutim, neslavna kruna ovog lopova je pokušaj silovanja.

Prema navodima policije on je krajem novembra u ranim jutarnjim satima u liftu stambene zgrade u centru grada uz pretnju nožem pokušao da siluje dvadesettrogodišnju Nišlijku.

Srećom, njeno dozivanje u pomoć čule su komšije, pa je nasilnik polomio staklo na liftu i pobegao. Devojka je tom prilikom lako povređena.

Osumnjičenom leskovačkom razbojniku određeno je zadržavanje do 24 sata i predaje nadležnom tužilaštvu.

Na meti ovog lopova našao se i Miroljub Jovanović – Mika Tambura, poznati niški TV voditelj i nekadašnji član čuvenog benda "Lutajuća srca" kome je P.V. u Nišu ukrao automobil "fijat uno" u noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading