Dan D za Kostića! Policija ga dovodi na ročište, ako ga ne zateknu u stanu sledi mu ovaj pakao!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

05.12.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić, protiv kojeg se vodi postupak za polno uznemiravanje dvojice mladića, danas će biti priveden na ročište i to u pratnji policije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Nakon što je Darko Kostić izbegao prethodno ročište jer se "otrovao hranom", postupajući sudija naložilo je njegovim braniocima da u roku od tri dana modni kreator donese opravdanje u kojem će opravdati svoje nedolaženje na ročište.

Kako Kostić uverenje o "bolesti koja ga je sprečila da dođe na suđenje" nije doneo u predviđenom roku, kao ni do dana današnjeg, sud je izdao naredbu za njegovo prinudno dovođenje na glavni pretres koji je zakazan za danas.

To znači da će na današnje ročište Kostić doći pod pratnjom policije, a ukoliko ga policija ne bude našla na adresi stanovanja, za njim će biti raspisana potraga, a preti mu i novi pritvor.

 

 

Podsećanja radi, ova odluka suda usledila je nakon što je 13. novembra trebalo da se iz drugog puta održi suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću zbog optužbe da je polno uznemiravao dvojicu mladića.

Kostić, uprkos tome što je primio poziv, nazvao je svog advokata veče pred ročište i žalio se na trovanje hranom. Kostić je sudu poručio preko branioca da će se "potruditi da dođe". Međutim, nikome se više nije javio.

S tim u vezi, postupajući sudija naložio je da Darko Kostić u naredna tri radna dana dostavi sudu lekarsko uverenje o bolesti - opravdanje, inače će u protivnom biti naloženo njegovo prinudno dovođenje na sledeće ročište.

Podsećamo, Darko Kostić uhapšen je 22. juna ove godine po prijavi maloletnika L. J. (15), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading