Evo šta je prevareni starac rekao o prostitutki koja ga je ucenjivala sa dečkom

Autor: informer.rs

Hronika

08.12.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hteo sam Violetu (28) da izbavim iz pakla prostitucije, davao sam joj pare, a seksom je samo htela da mi se zahvali. Međutim, njen dečko nas je snimio i tražio mi 2.000 evra", žalio se Beograđanin (67) u policiji

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Svidela mi se Violeta (28) i hteo sam da je izbavim iz pakla prostitucije. Davao sam joj pare, a ona je iz čiste zahvalnosti imala seks sa mnom. Međutim, njen dečko nas je snimio i ucenjivao me tim snimkom seksa! Tražio mi je 2.000 evra ili da mu kupim automobil - požalio se Beograđanin (67) pre nekoliko dana u policiji, kad je prijavio da je žrtva ucene.

Violeta P. (28) i njen dečko Ivan M. (35) su u četvrtak uhapšeni, a već u petak su saslušani u Trećem osnovnom tužilaštvu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Starac je u istrazi do detalja opisao kako je upoznao Violetu i kako su počeli da se viđaju.

- Sreo sam je pre nekoliko meseci ispod Plavog mosta u Beogradu, gde se okupljaju prostitutke. Svidela mi se i samo sam želeo da joj pomognem da se izbavi iz toga. Povremeno sam joj davao novac, a ona mi se zahvaljivala tako što je imala seks sa mnom - govorio je starac, iako je inspektorima bilo očigledno da je pričom o nekakvom "seksu iz zahvalnosti" hteo da izbegne odgovornost kao korisnik usluga prostitutke, za šta bi mogao biti kažnjen novčano, ali i zatvorom do 30 dana.

- Pomagao sam joj da plati stanarinu, a jednom sam joj dao 200 evra kako bi nadogradila kosu. Mislio sam da me je zavolela, a onda me pozvao njen dečko! Rekao mi je da on radi za Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) i da ima snimke mog seksa sa Violetom. Tražio mi je 2.000 evra. Rekao sam mu da nemam te pare. Onda me je terao da podignem kredit i da mu kupim auto. Kad sam i to odbio, počeo je da mi preti, a ja sam se obratio policiji - kazao je starac.

 

Zanimljivo je da je Violeta pred tužiocem potvrdila starčevu priču u delu da je s njim imala seks "iz zahvalnosti", očigledno pokušavajući da i ona izbegne odgovornost za prostituciju.

Izvor iz istrage kaže da je ona detaljno opisala kako je i kada dobijala novac od starca, ali je negirala bilo kakvu vezu sa ucenom.

- Ivan je moj dečko, ali je i moj makro. Uvek je znao kad sam se tih nekoliko puta videla s tim starcem i kad smo imali seks. Ali ja nisam znala da nas Ivan snima i da će ga ucenjivati - jadala se ona.

Posle Violete, pred tužiocem je dao iskaz i Ivan, koji je svu krivicu za ucenu preuzeo na sebe. Posebno je šokirao tužioca kad je rekao da je ucenjivao starca jer je bio ljubomoran na njega zbog Violete!

- Ivan je priznao da je ucenjivao starca, ali je kazao da to nije uradio samo da bi mu uzeo novac, već zato što je bio pobesneo od ljubomore. Navodno mu je smetalo to što se njegova "devojka" Violeta zbližila s tim starcem, pa je želeo da mu se osveti. Rekao je da je krišom snimao njihov seks, a onda tražio pare od starca da te snimke ne pošalje njegovoj porodici - naveo je izvor.

Violeta i Ivan su odmah posle saslušanja poslati u pritvor, a istraga ove neverovatne ucene i iznude se nastavlja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading