Izbezumljen i naoružan teroriše celo selo: Nasilnik godinama zlostavlja ljude, preti, krade i tuče starije

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

09.12.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktora Radosava Milutinovića (62) prekjuče po podne u njegovom stanu, pored ambulante, u selu Badovinci kod Bogatića, uz pretnju nožem opljačkao je narkoman A. G. iz istog mesta, koji je samo četiri dana pre ovog razbojništva izašao iz pritvora, a policija još traga za njim.

Foto: Ilustracija

- Živ sam i zdrav, a da sam dobro, nisam posle onoga što sam preživeo - kaže u ispovesti za "Blic" doktor Radosav Milutinović posle traume preživljene u četvrtak po podne.

Naime, oko 16 časova, doktor, koji je radio pre podne, bio je u svom stanu, dok je u ambulanti bila njegova koleginica. Čuo je da buku, kao da neko razbija staklo.

- Pomislio sam da se na ulici dogodila saobraćajna nesreća. Ubrzo je neko lupao na moja vrata i bio sam ubeđen da povređeni u nesreći traže lekarsku pomoć. Kada sam otvorio vrata, razbojnik je samo utrčao u moj stan. Odmah sam ga prepoznao jer nije bio maskiran. Bio je naoružan nožem, izbezumljen. Video sam da nije sav svoj, da je najverovatnije drogiran i pokušao sam ga smirim. Rekao sam mu da će dobiti sve što hoće, da sam mu i ranije davao lekove. Uzeo je novčanik i sav novac koji sam imao, pet, šest hiljada dinara i moj mobilni telefon - priča još uznemireni doktor Milutinović i dodaje da je agonija trajala dva, tri minuta, te da se nije opirao jer bi pljačkaša-narkomana tako samo isprovocirao da na njega nasrne nožem koji je imao kod sebe.

Iako u šoku, doktor je smogao snage i odmah obavestio policiju o pljački i počela je potraga za razbojnikom.

Osumnjičeni pljačkaš je, naime, samo četiri dana pre upada u doktorov stan pušten iz pritvora u kome je bio zbog razbojništva. Pre dva meseca je na silu ušao u ambulantu u Badovincima, ali nije bilo lekova da bi ih ukrao. Takođe je provalio i u stan doktorove koleginice, koji je u okviru ambulante, a ona na sreću nije bila kod kuće.

- On traži pare za drogu. Presretao je ljude u večernjim satima na ulici, meštani su u strahu. Posebno su u strahu stariji, penzioneri. Prošle godine je upao u stan profesora istorije i pretukao ga metalnom šipkom. Uhapšen je, a po izlasku iz pritvora ponovo je otišao u stan profesora i tražio pare. Strašno je šta sve trpimo - konstatuje napadnuti doktor.

Protiv osumnjičenog pljačkaša do sada je podneto nekoliko krivičnih prijava, ali nažalost nije na duže vreme sklonjen iz Badovinaca da ne teroriše meštane ovog mirnog mačvanskog sela.

A. G. je napušteno dete, a baba, koja ga mnogo voli, toleriše njegovo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading