Priznajem grešku! Zoran Marjanović otkrio najnovije detalje hapšenja, a uskoro mu stiže još jedna kazna!

Autor:

Hronika

11.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, otkrio je za Srpski telegraf celu istinu o hapšenju!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović po izlasku iz zatvora

Marjanović, optuženi za ubistvo supruge, pozvan je na saslušanje prošle srede u Prekršajnom sudu u Beogradu, a on je za naš list ispričao da je u pitanju stari saobraćajni prekršaj i da je spreman da snosi posledice za to.

Istekla dozvola

- Radi se o vožnji sa isteklom vozačkom dozvolom, to je bilo u junu prošle godine. Dozvola mi je istekla mesec dana ranije, međutim, ja nisam obraćao pažnju na to i do kada mi važe isprave. To je bila, priznajem, moja greška - kaže Marjanović.

Kako navodi, kobnog jutra kada mu je zakucala patrola na vrata nije se uplašio jer je i pretpostavljao da se radi o ovom prekršaju.

- Nisam se uplašio pošto sam znao da se odnosi na tu kaznu. Otišao sam tada do Prekršajnog suda, tamo sam se zadržao nekih 20 minuta, dao izjavu nadležnim organima i to je to. Nakon toga sam otišao kući - priča Marjanović.

2 puta optužnica protiv Marjanovića za ubistvo supruge vraćana na dopunu istrage

Suprug ubijene pevačice navodi i da je spreman da odgovara za krivično delo za koje se tereti.

- Naravno, platiću kaznu koju sam dobio, kao i svi građani što plaćaju za prekršaje u saobraćaju. I to je to - dodao je Marjanović.

RepublikaFoto: Public
Ubijena pevačica Jelena Marjanović

Čeka se optužnica

Podsetimo, protiv Zorana Marjanovića se vodi još jedan postupak, zbog ubistva supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. na nasipu u Borči. Optužnica protiv Marjanovića podignuta je u februaru ove godine, ali je ona više puta dosad vraćana na dopunu istrage. Apelacioni sud je 8. oktobra usvojio žalbe na optužnici koje su podneli Marjanovićevi advokati i zatražio od Višeg suda da naloži hitnu dopunu istrage ubistva u Borči.

Prema Zoranovim rečima, ni on, a ni ostali ukućani nisu se uplašili kada su inspektori zakucali na vrata njegove porodične kuće u Borči.

- Ovde nema razloga za strah jer niko nikada u našoj porodici nije učinio ništa protivzakonito. Jedino neki sitni saobraćajni prekršaji, poput ovog - dodaje Marjanović.

Nije se odazivao

Podsetimo, Marjanović je kobnog jutra priveden jer se nije odazivao na pozive Prekršajnog suda povodom postupka koji se protiv njega vodi. Sud je više puta pozivao Zorana, međutim, on se nijednom do sada nije pojavio niti je sudu dostavio potrebnu dokumentaciju kako bi opravdao nedolaske.

10 meseci proveo u pritvoru

Stiže mu još jedna kazna

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, protiv Marjanovića se pred Prekršajnim sudom u Beogradu vode dva postupka zbog saobraćajnih prekršaja.

- On je priveden u sud zbog toga što je prošle godine zatečen za volanom s vozačkom dozvolom koja mu je istekla. Posle saslušanja je pušten i postupak je u toku. Protiv Marjanovića se vodi još jedan postupak zbog toga što je takođe 2017. prekoračio brzinu u naseljenom mestu - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading