Čabarkapa podmitio lekara u Zabeli! Krivične prijave protiv porodice iz Kaluđerice

Autor:

Hronika

12.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Ivana Aksentijevića, lekara opšte prakse u Kazneno-popravnom zavodu Zabela u Požarevcu, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je primao mito od Aleksandra Čabarkape (39) iz Kaluđerice, bivšeg dečka rijaliti-učesnice Aleksandre Subotić, kako bi mu obezbedio bolje uslove u zatvoru!

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Bivši dečko rijaliti-učesnice Aleksandre Subotić, njegova supruga Klaudija i brat Željko davali novac doktoru Ivanu Aksentijeviću da bi Čabarkapa imao bolje uslove u zatvoru.

Maloletna ljubavnica

- Aksentijević se sumnjiči da je u aprilu 2016. od više osuđenika i članova njihovih porodica uzeo 1.000 evra kako bi im obezbedio povoljniji položaj u zatvoru. Naime, on je strpao novac u džep da bi zatvorenike primao na stacionarno lečenje u okviru Zabele - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, zbog davanja mita lekaru policija je podnela krivične prijave protiv šest osoba, među kojima su i tri člana porodice Čabarkapa.

 

Aleksandar Čabarkapa široj javnosti postao je poznat nakon što je započeo ljubavnu vezu s tada maloletnom Aleksandrom Subotić dok je njena majka Ljuba Pantović bila učesnik rijalitija "Farma".

Tad je počela sapunica iz Kaluđerice, koju je obeležio i sukob između Čabarkape i Aleksandrinog oca Karađorđa. Ona je ostala u drugom stanju, a njena ćerka Magdalena sada ima pet godina.

Doktor u aprilu 2016. uzeo 1.000 evra od šest osoba da bi zatvorenike primao na stacionarno lečenje

Ponovljeno suđenje

- Čabarkapa je odranije poznat policiji. On je u aprilu 2016. pravosnažno bio osuđen na tri godine zatvora zbog učestvovanja u otmici Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića, u aprilu 2009. Osim Čabarkape, osuđeni su i Nenad Pejović i Vuk Mitić, koji su pokušali da iznude novac i automobil - priča naš izvor.

Bivša ga prijavila zbog batina

Aleksandra Subotić prijavila je da ju je 29. jula ove godine Čabarkapa napao i povredio, što je on demantovao.

RepublikaFoto: Youtube.com/Republika.rs

On je zbog toga završio u pritvoru, ali je Drugo osnovno tužilaštvo ubrzo odbacilo krivičnu prijavu protiv Čabarkape i dalo naredbu za pokretanje prekršajnog postupka protiv bivših ljubavnika.

Čabarkapi se trenutno sudi zbog pokušaja ubistva Karađorđa Subotića, pokušaja iznude i izazivanja opšte opasnosti. On je bio oslobođen za napad na Karađorđa i osuđen na pet i po godina za druga dela, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading