ŠOKOVI: Uhapšeni zamenik načelnika Trećeg odeljenja u MUP-u radio na slučaju Jelene Marjanović!

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Jović, zamenik načelnika Trećeg odeljenja u MUP-u je, kako navode beogradski mediji, radio na slučaju ubijene pevačice Jelene Marjanović!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

De­jan Jo­vić (47), za­me­nik na­če­l­ni­ka tre­ćeg ode­lje­nja, koji je danas priveden, istraživao je surovo ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ali i li­kvi­da­ci­ju Aleksandra Stan­ko­vi­ća, zva­nog Sa­le Mu­ta­vi, a ta­ko­đe je bio i na uvi­đa­ji­ma po­sle egzeku­ci­ja Da­li­bo­ra Des­po­to­vi­ća i Ale­k­san­dra Sta­men­ko­vi­ća ispred ka­fi­ća u „Be­l­vi­lu“, kao i Mi­lo­mi­ra Jo­va­no­vi­ća, ko­ji je ubi­jen iz sna­j­pe­ra po­sle jed­ne sahra­ne.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Dejana Jovića (1972), zamenika načelnika trećeg odeljenja (odeljenje za krvne i seksualne delikte) Policijske uprave za Beograd zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem i zloupotreba službenog položaja.

Takođe, protiv tridesetšestogodišnjeg policijskog službenika Policijske stanice Zvezdara, je podneta i krivična prijava u redovnom postupku, po nalogu tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Uhapšeni Dejan Jović je osumnjičen i da je u 16 situacija neovlašćeno pristupao podacima građana u sistemu JIS MUP-a i iste saopštavao trećim licima. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srna

12.12.2018 21:51

1972godiste ima sada 36godina?