Psihijatri analiziraju Zoranovo ponašanje: Evo šta je serijom golišavih fotografija Marjanović želeo da poruči

Autor: mediji, Republika

Hronika

17.12.2018

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijom golišavih fotografija, Zoran Marjanović, muž ubijene pevečice Jelene Marjanović, poručuje lepšem polu da je sam, dostupan i da se vratio normalnom životu, objašnjavaju stručnjaci.

RepublikaFoto: facebook.com/zoran marjanović
Zoran Marjanović u snegu

Najpoznatiji udovac u Srbiji je u nedelju na društvenoj mreži objavio slike iz svog dvorišta, na kojima u društvu ćerke Jane i psa izvodi razne akrobacije na snegu. Ništa ne bi bilo neobično da Zoran na tim slikama nije go do pojasa, samo u letnjem šorcu i čizmama, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste opis iznad njegovih slika.

- Čisto da ne zaboravim godinama vežbane streljačko-takmičarske stavove - napisao je Marjanović iznad fotografije na kojoj polunag leži u snegu i simulira pucanje iz snajpera. Takođe, on je iznad fotografije na kojoj se grudva napisao: "Ajmo malo čeličenje, trebaće nam."

Osim ovoga, on je radio i sklekove u snegom zatrpanom dvorištu i tom prilikom je pokazao tetovaže na obe ruke, koje je najverovatnije uradio po izlasku iz pritvora.

Psihoterapeut Zoran Milivojević objašnjava da je ovakvo ponašanje Zorana Marjanovića jedna vrsta privlačenja pažnje.

 

 

- On je nesrećnim slučajem izbio u orbitu javnosti, svi su čuli za njega i znaju ko je on. Postao je i predmet interesovanja različitih žena. Posle zločina, on je postao poznat kao čovek čija je žena ubijena, on je sam sa malim detetom, pa su počele razne dame da mu se javljaju. On ovime poručuje da je nastavio normalan život, da je frajer, dostupan, i kao Putin - mačo u punoj snazi. Zoran šalje poruku da je bio u pritvoru, izašao i nastavio normalno i kvalitetno da živi. Sa jedne strane, on ima pravo na to. Reč je o osobi koja je od samog starta ekscentrična, čudna, još od onog video-klipa na kome kao dečak komentariše paranormalna iskustva - objašnjava Milivojević i nastavlja:

- Zoran je kao mali gurnut u javnost i ovo ponašanje je u skladu sa njim, kao i sa porodicom iz koje dolazi - zaključuje Milivojević.

Psihijatar Ivica Mladenović sličnog je mišljenja kao psihoterapeut Milivojević.

- Evidentno je da Marjanović traži ličnu promociju i publicitet. Ne usuđujem se da komentarišem drugačije, normalnost je ovde vrlo diskutabilna, pa ću se fokusirati na to da je ovo vid ličnog egzibicionizma - rekao je psihijatar Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading