Direktor policije otkriva ko je najverovatnije kriv za sudar voza i autobusa!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu kod mesta Donje Međurovo stradalo pet osoba, dok je 30 ljudi teže i lakše povređeno.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vladimir Rebić na mestu nesreće

Rebić, koji je obišao mesto saobraćajne nezgode i koji je razgovarao sa lekarima Kliničkog centra u Nišu u kome su povređeni hospitalizovani, istakao je da će nadležno tužilaštvo i policija utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne nezgode i da će odgovorni biti procesuirani.

RepublikaFoto: MUP Srbije

- U ovom trenutku imam informacije da je do saobraćajne nezgode, najverovatnije, došlo usled propusta vozača autobusa. Istraga će utvrditi da li je tako. Ispitaće se da li je vozač ispunjavao psiho-fizičke uslove za upravljanje vozilom, a proverićemo i sve druge okolnosti koje su vezane za uslove puta - rekao je Rebić. 

Direktor policije je ukazao da su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci-spasioci brzo došli na lice mesta i zajedno sa službom Hitne pomoći, u veoma kratkom vremenu, povređene prebacili u Klinički centar Niš. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Rebić je izrazio najdublje saučešće porodicama poginulih i apelovao na sve vozače da se striktno pridržavaju saobraćajnih propisa, prilagode brzinu uslovima i stanju puta, kako bi sačuvali svoje živote i živote drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading