Šokantan obrt u slučaju rešetanja Roganovića i sestrića Dare Bubamare u Beču: "Dušmani, živ je i zdrav!"

Autor: Republika

Hronika

22.12.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Vilotijević (22), sestrić folk pevačice Dare Bubamare, izrešetan je u petak popodne u sačekuši u Beču, u kojoj je ubijen Vladimir Roganović koji važi za člana zloglasnog kavačkog klana. U medijima su se pojavili navodi da je Vilotijević podlegao povredama, a tim povodom, oglasio se njegov brat koji tvrdi da je Stefan živ.

Foto: facebook.com/ Vladimir Roganovic
Vladimir Roganović

Sudbina Vilotijevića posle ranjavanja je sinoć kasno uveče još bila nepoznata.

Dok su crnogroski mediji tvrdili da je podlegao ranama, članovi porodice Vilotijević su se oko ponoći javili da je Stefan Vilotijević još živ, teško ranjen i operisan.

Foto: instagram.com/vilotijevic_v

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

Vilotijević je inače privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je posle 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza. Podsetimo, Stefan je ubijen u petak u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg Novog, jedan od članova kavačkog klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading