CRNI DANI ZA NIŠ! Još jedna saobraćajka: Prolaznici izvlačili čoveka zaglavljenog ispod automobila!

Autor: blic.rs

Hronika

22.12.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dva dana nakon strašne tragedije koja je zadesila Niš, muškarac S.Đ. iz tog grada (62) zadobio je povrede opasne po život kada ga je na obeleženom pešačkom prelazu udarilo taksi vozilo marke "tojota" kojim je upravljao S.S. (61) takođe iz Niša.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila danas oko 14.40 časova na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jovana Ristića a prema rečima očevidaca, povređeni pešak je nakon što ga je oborio auto završio ispod automobila. Okupljeni prolaznici su pritrčali da podignu auto kako bi mogla da mu se ukaže pomoć.

- Čovek je obliven krvlju ležao ispod prednjeg dela vozila. Nekoliko prolaznika je pritrčalo i podiglo auto da ga izvuku. Onda je došla Hitna pomoć koja ga je odvezla - kaže jedan od građana koji su se zadesili na mestu nezgode.

 

 

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog pešaka u Urgentni centar u Nišu gde je u toku dijagnostika i zbrinjavanje.

RepublikaFoto: ST/D.I.
Mesto nesreće

U "autobusu smrti" poginulo 5 osoba, troje još uvek životno ugroženo!

Troje pacijena i dalje je životno ugroženo posle teške nesreće u Donjem Međurovu i nalaze se u teškom stanju, ali u toku noći nije došlo do pogrošanja, kaže za Blic prof. dr Zoran Radovanović director Kliničkog centra u Nišu.

Do stravične nesreće došlo je juče oko 7.30 sati na pružnom prelazu kod Niša kada je voz bukvalno prepolovio autobus na pola.

U stravičnoj nesreći poginulo je pet osoba, među kojima dvoje maloletnika. U udesu je povređeno 27 osoba.

- Pešak je zadobio povrede glave, grudnog koša, leve ruke i kuka. Postavljena mu je zaštitna kragna i odmah su uključeni analgetici. Bio je svestan i komunikativan, ali je svaka politrauma ozbiljna i tretira se kao teška telesna povreda. Prevezen je do Urgentnog centra gde je obavljena dalja dijangostika nakon koje se tačno može reći stepen povreda - kaže načelnik operativne smene u Hitnoj pomoći dr Verica Božić.

Kako mediji prenose, povređeni muškarac je zadržan na Klinici za neurohirurgiju. O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i obavljen je uviđaj a kako nezvanično saznajemo protiv vozača će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading