Vilotijević u strahu da ga ne dokrajče! Mali Kićun premešten u drugu bolnicu

Autor:

Hronika

24.12.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Vilotijević (23) poznat kao Mali Kićun, koji je ranjen u centru Beča prilikom ubistva pripadnika "kavačkog klana" Vladimira Roganovića (32), a potom uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Srbija, iz bezbednosnih razloga premešten je u drugu bolnicu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stefan Vilotijević

- Austrijske vlasti brinu za njegovu sigurnost. Policija strahuje da bi ubica mogao da dovrši posao i dokrajči teško ranjenog mladića, pa je on zbog toga uhapšen i prebačen u drugu bolnicu, gde je pod stalnim policijskim obezbeđenjem - kaže izvor Srpskog telegrafa.

U međuvremenu su istražitelji poveli istragu i protiv trećeg muškarca koji je kobnog dana bio sa Roganovićem i Vilotijevićem, a čije se ime drži u strogoj tajnosti zbog sumnje da ih je namestio pucačima!

- Iako je saslušan u prvi mah kao svedok, zbog svih okolnosti napada, ali i njegovog iskaza kojim je pokušao da skrene istragu sa pravog puta, austrijska policija sumnja da je njegova uloga mnogo mračnija. On je prošao bez ogrebotine, ka njemu nije ispaljen nijedan metak, što je vrlo čudno. Takođe je bilo sumnjivo kako je ubica znao gde su žrtve ručale i kojim će putem krenuti iz restorana. Navodno ih je upravo ovaj muškarac naveo da krenu ka ubicama - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading