Mladić (21) vezao, tukao i satima silovao staricu (79) u Zaječaru: Eko koliko godina robije mu preti!

Autor: Republika

Hronika

25.12.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje i razbojništvo, Više tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv meštanina Radeta Đorđevića (21). On se sumnjiči da je krajem avgusta ove godine provalio u kuću M. R. (79) koja živi sama. On je staricu vezao za stolicu, tukao je da bi mu rekla gde čuva novac, a na kraju je i brutalno silovao. Zbog ovih dela njemu preti kazna do 15 godina robije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Da podsetimo, mrcvarenje starice je trajalo oko sat i po. R.Đ. je otrgao zavesu sa prozora, dovukao po podu nesrećnu ženu i zavezao je zavesom za stolicu, piše telegraf.rs. Zatim je besno počeo premetačinu. Prevrnuo je stolice, izvrnuo krevete, sve povadio iz ormara i fioka, čak je ispomerao i isprevrtao tanjire, čaše, šolje. Uzeo je samo par hiljada iz njenog novčanika, jer nesrećna žena više novca nije imala.

Potom ju je odvezao sa stolice, oborio na pod i stravično silovao.

- Rade Đorđević je ubrzo nakon zločina uhapšen ali se branio da on nije počinio delo, da nema ništa sa tim. Međutim, analiza DNK koja je obavljena nedvosmisleno je dokazala da je počinilac upravo R.Đ. - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading