Otkrivamo ko je dignut u vazduh u Zemunu

Autor: Republika

Hronika

27.12.2018

20:27 >> 20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako portal Republika.rs saznaje, u stravičnoj eksploziji crnog mercedesa kod Pupinovog mosta u Zemunu nastradao Nenad Blagojević (48).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Eksplozija "mercedesa" kod Zemuna

Reč je o osobi iz kriminogene sredine sa podebelim policijskim dosijeom.

Prema našim informacijama, Blagojević je višestruko je osuđivan za teška krivična dela, tačnije, za ubistvo i pokušaj ubistva.

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, eksplozivna naprava bila je postavljena ispod papučice gasa na vozilu.

Inače, kako saznajemo, on je bio sam u kolima u trenutku eksplozije, a u gepeku njegovog vozila nalazio se pas jazavičar, koji je ostao nepovređen.

 

Policija potvrdila

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić, koji je izašao na mesto incidenta, potvrdio je da je jedna osoba stradala u eksploziji.

- Večeras u 19.45 sati u Ulici Cara Dušana u raskrsnici neposredno pred izlazak na Pupinov most došlo je do ekslozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala  jedna osoba. U pitanju je putničko motorno vozilo marke "mercedes karavan“ crne boje. Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd. U toku je uviđaj - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading