Svi traže MONSTRUME iz sekte "Kefo zote" koji su zaklali kucu Blekija: Sumnjaju na jednog mladića, a ovo će ih razotkriti!

Autor: Republika

Hronika

29.12.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video-snimak satanista koji obredno muče i ubijaju psa u Obrenovcu potresao je i ljubitelje životinja koji traže da budu sprovedeni pred lice pravde, ali i pokazao već dužu zabrinutost meštana, zapitavši se da li je pitanje trenutka kada bi prešli na ljude.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Ništa užasnije nisu videli, tvrde mnogi koji su smogli snage da odgledaju čistu surovost.

Na snimku se vidi kako mladić sa kapuljačom na glavi najpre zadobija poverenje psa, češkajući ga i tiho mu pevajući reči "kefo zote". Već sledećeg trena on jadnu životinju navodi da legne, zabija joj nož u telo i tu ga drži, dok kuče najstrašnije zavija od bola.

Mladić tu ne staje, pa mu stopalom pritiska njušku, ne prestajući da pevuši, kao neku užasnu uspavanku, iste dve reči. Dok mu pas krvari pod nogama, on menja melodiju kao u transu. Ne zaustavlja se čak ni kada pas zacvili poslednji put.

Posebno se potresla žena koja je brinula o psu čija nas je sudbina sve pogodila i zbog koje smo se zapitali dokle ide zlo u ljudima. Zvao se Bleki.

- Mog Blekija! Ej,bre, mog Blekija! Imam još kuca koje čuvam, borave blizu mesta gde je bio i Bleki. Tamo mi je i Čupka, i Leo, i Luna i Žuća. Moram sve da ih sklonim negde. Tu gde je Bleki boravio nalaze se tri škole. Pa ne daj Bože sutra nekom detetu ovako da naude - napisala je ona, a preneo telegraf.rs.

O "Kefo zote" malo je dostupnih informacija. Kako je počelo da kruži društenim mrežama, u pitanju je satanistička sekta, koja navodno koristi najviše esperanto jezik i svahili ili sesoto, a produžena rečenica glasi "kefo zote kifo all".

Tako je i prema objašnjenju na internet stranici Kefo Zote. "Kefo zote, kifo all" prema tom izvoru znači "smrt svemu što postoji - metamorfoza". Dalje opis na stranici nastavlja se prvim licem, prema svemu sudeći - đavola: "Ali ne budite isključivi. Moja priroda je dualistična. Mogu da nagradim ili kaznim". U mračnu "poetičnost" autor se dalje uživeo: "Došlo je vreme. Hranio si me svojim grehovima i ja sam sad veliki kao sam kosmos. Nemoj da otkrivaš moje tajne. Pusti je da bude nagrada za mene i ja ću te nagraditi tvojim mentalnim delom. Uzeću joj otrovne sokove. Vatra je podignuta. Krug je započeo. Kako bude, tako će biti", uz dodataka e-ke-e-be-ka-feto-fetoha.

Zatim, objavljena je i pesma koja govori o đavolu u ljudskom liku i u svakom čoveku. Poručuje ukoliko ga ignorišemo, odnosno ne prihvatamo zlo u sebi, on je sve moćniji.

Tačnije to je opis pre nego što je obrisana, inače istovremeno i sa Fejsbuk profilom mladića iz Obrenovca u kog su meštani uprli prst, uporedivši njegovu odeću sa osobama na video snimku koja je slična. Za mladića na kojeg sumnjaju navedeno je da je odranije poznato da je psihički bolesnik, a u njegovom opisu stoji opis zaljubljenika u magiju. Trag ko je devojka koja je snimala video nije naveden. Zasad su samo spekulacije da je u pitanju osoba koja živi u blizini parka i škole u Obrenovcu. Prema video snimku, za koji se ne zna kada je snimljen niti kako je dospeo u javnost, odnosno do organizacije "Levijatan" koja ga je objavila, muška i ženska osoba održavaju obred prema utvrđenim pravilima i vremenu trajanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

29.12.2018 15:59

Levijatan, krenite u akciju .

Soros

29.12.2018 20:33

Nazalost,i ovo ce proci bez kazne. Zeleo bi da nas je vise na ulici i da svi trazimo da se nadje ubica i da mu se sudi javno.Kako je ubio psa,tako moze ubiti i necije dete.