"Objasni im, bože, da mi se može": Likvidirani Blagojević voleo da se hvali kao opasan momak

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

29.12.2018

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Blagojević (48) koji je u četvrtak uveče likvidiran u Zemunu kada je automobil kojim je upravljao eksplodirao, odavno je poznat policiji i ima debeo kriminalni dosije, a u društvu je voleo da se predstavlja kao opasan momak koji lako i stručno rukuje oružjem, lokal patriota, vernik ali i nasilnik.

RepublikaFoto: facebook.com
Ko se oružja lati, od oružja strada: Nenad Blagojević

- Objasni im, bože, da mi se može - prva je stvar koja se uoči na njegovom Fejsbuk profilu, a sadržaj koji je delio ide u prilog toj konstataciji.

Blagojević je svoje poslednje dane proveo u Zemunu, ali i uprkos tome što je voleo da se predstavlja kao Zemunac, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a dobar deo života je proveo u inostranstvu.

Bosansku crtu svoje ličnosti iskazivao je u mnogobrojnim objavama koje je delio na internetu, a među njima je i ona: "Dajte Nasera da se igramo", iznad fotografije na kojoj Blagojević pozira sa svojim psom.

Osim toga, rukovanje oružjem i nošenje pancira mu, po svemu sudeći, nije bilo strano. Ovaj žestok i opasan muškarac, pozirao je obučen u vojničke pantalone i pancir, opasan nožem i naoružan lovačkom puškom.

 

 

Pancir prsluk ponekad bi zamenio duksom kontroverzne grupe "Srbska čast", kojom između ostalog rukovode momci sa pozamašnim kriminalnim dosijeom ispunjenim krivičnim delima kao što su prostitucija, reketiranje i organizovani kriminal.

Sredinom novembra objavio je poruku: "Da nisi pričao toliko prijateljima, ne bi neprijatelji ništa saznali", što je možda pokazatelj da je Blagojević sumnjao da mu se nešto sprema.

U pauzi između deljenja fotografija sa puškama i noževima, veliku pažnju posvećivao je svojoj ćerki i psu jazavičaru kog je zvao Badža.

Baš taj pas u trenutku likvidacije bio je u "mercedesu" i preživeo je strahovitu eksploziju u kojoj je Blagojević stradao na licu mesta.

Debeo krimi dosije

Blagojević je imao bogat policijski dosije Nenada Blagojevića u kom se nalaze krivične prijave za ubistvo, pokušaj ubistva, iznude, nanošenje teških povreda, iznude, nelegalno nošenje oružja.

Svoju kriminalnu karijeru započeo je pre skoro 20 godina kada je bio osumnjičen za ubistvo svog rivala.

Ipak, da se nekome zamerio ili ostao dužan postalo je jasno kada je u Zemunu odjeknula jaka eksplozija na "mercedesu" koji je vozio, usled koje je preminuo na licu mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading