Samo u Srpskom telegrafu: Zoran Marjanović otkriva značenje tetovaža koje ima na telu

Autor:

Hronika

31.12.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), prvi put od izlaska iz pritvora u kojem je proveo 10 meseci, u emotivnom intervjuu za Srpski telegraf otkriva dosad nepoznate detalje iz privatnog života! Marjanović, koji se tereti za ubistvo supruge Jelene (33) u Borči 2016, demantuje da ima ikakve veze s ovim zločinom i kaže da mu je, posle svega što je preživeo u protekle dve i po godine, otkad se zločin desio, jedina uteha ćerka Jana (7).

RepublikaFoto: e-stock
Zoran Marjanović

Suprug ubijene pevačice ekskluzivno za naš list priča o porodici, poslu, novogodišnjim planovima, ali otkriva i šta mu je pomoglo da prebrodi najteže dane u životu u u Beogradu i dalo volju da nastavi da se bori.

Zanimljivo je da je Zoran Marjanović nedavno uradio veliki broj tetovaža. Marjanović se tetovirao ispod oka, na vratu, ali i na obe ruke, i za naš list otkrio značenje tetovaža.

- Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi gde ću štititi nedužne, pogotovo ako nam neko takne crkve, svetinje i pravoslavne vernike. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - kaže Zoran.

 

 

Na vratu ima tetovažu Red zmajeva, koja simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, a ispod oka anđeosko krilo koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. Na rukama je istetovirao ono što mu pruža snagu.

- Na levom ramenu imam našeg srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju. Na desnom ramenu imam srpski grb, a ispod njega škorpion koji simbolizuje "ne diramo vas - ne dirajte nas", dok se u vrhu ruke nalazi taktička snajperska končanica mog optičkog nišana - rekao je ranije Marjanović.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading