Detalji krvavog obračuna na Adi Huji: Izvadio pištolji i pucao momku u glavu zbog devojke!

Autor: blic.rs

Hronika

01.01.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako prenose mediji i dalje je životno ugrožen, lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na licu mesta zatečen je užasan prizor, sa krvlju i ostacima od pucnjave, a očevici su rekli novinarima da je u pitanju bio obračun dva mladića zbog devojke.

- Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive "tojote" i pucao drugom u glavu - rekli su zaposleni u obližnjem kafiću "Dilema".

Oni, međutim, nisu mogli da nam potvrde da li su dvojica mladića bili gosti baš tog lokala, jer se u blizini nalazi još jedan, a malo dalje je i treći restoran "Carska ohota", koji je nedavno izgoreo. Taj restoran bio je poprište više zločina prethodnih godina i nezapamćene tragedije, kada je u Dunav kolima sletelo šestoro mladih, troje se utopilo, a troje je prežiovelo.

- Mislim da nisu bili kod nas, jer se novogodišnja žurka završila oko tri sata iza ponoći, a pucnjava se dogodila oko sedam ujutru. Čuo sam da su u pitanju dva dečka koja su se posvađala oko devojke i da je jedan od njih izvadio pištolj iz tojote sive boje i pucao drugom u glavu. Kada se to sve dogodilo, u kafiću su samo bili čuvar i čistačica, koji ništa nisu videli - rekli su zaposleni iz kafića "Dilema".

Mladić koji je upucan na parkingu je živ, ali je u veoma teškom stanju.

- Dečko je primljen u teškom stanju. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi i životno je ugrožen - rekla je PR Urgentnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading