Vozili je u kolima i čekali da umre, a onda izbacili na ulicu: Detalji stravične pucnjave na Adi Huji

Autor: Republika

Hronika

01.01.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je u glavu upucan jedan mladić, povređena je još jedna devojka koja se nalazila u kolima sa njim, a njena sudbina odslikava svu surovost obračuna i napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, oko 14 časova vozač autobusa 56 primetio je devojku u svom vozilu kojoj nije bilo dobro, te kada joj je prišao video je da ima ranu od metka u predelu desne dojke.

Prilikom pucnjave na muškarca ona je zadobila prostrelne rane, te su je napadači stavili u svoj automobil nakon čega su je vozali po gradu i na kraju izbacili iz vozila u blizini Ade Ciganlije blizu stanice gde staje autobus 56 u koji je ona ušla, navodi Alo.

Pretpostavlja se da su počinioci čekali da devojka premine kako bi se rešili tela, a malo je reći da su putnici bili šokirani prizorom. Devojka je zbrinuta u Urgentnom centru, nije životno ugrožena, međutim, nije svesna situacije, a radi se o devojci muškarca koji je upucan jutros na parkingu pored kafića na Adi Huji.

Policija je zbog ovog slučaja otpočela akciju "Vihor", te je blokirala ceo grad i u toku je rigorozna kontrola vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading