Uhapšen napadač (24) s Ade Huje koji je pucao u mladića (27) i ranio devojku (21)!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Aleksadra R. (24) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju tako što je, juče oko 7 časova ujutru ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

Ilustracija

Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i dvadesetjednogodišnja devojka koja je bila u društvu ranjenog mladića.

Nakon ovog događaja osumnjičeni Aleksandar R. naterao je ranjenu devojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom pravcu. Juče popodne on je, kako se sumnja, ranjenu devojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede. Osumnjičenom Aleksandru R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading