Evo šta se događa sa MONSTRUMIMA sektašima koji su zaklali psa u Obrenovcu!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak M. Đ. (21) i devojka K. P. (34), koji su učestvovali u surovom ubistvu psa, pa još sve to snimili kamerom, kako "Blic" nezvanično saznaje, dobili su pritvor od 30 dana.

Ilustracija

Podsetimo, javnost je bila šokirana kada je na društvenim mrežama, neposredno pred Novu godinu, osvanuo snimak iz Obrenovca na kojem se vidi mladić koji bukvalno kolje psa non-stop ponavljajući dve reči - "kefo zote".

Za to vreme, ženska osoba sve to snima i povremeno se i ona uključuje u ritual, pa se i njen glas može čuti na snimku. Veoma brzo policija je reagovala i privela 21-godišnjeg momka i 34-godišnju devojku koji su, kako se nezvanično moglo čuti, članovi misteriozne sekte "Kefo zote", čiji su grafiti osvanuli i oko nekoliko obrenovačkih škola, piše blic.rs.

O "Kefo zoteu" se veoma malo zna, stručnjaci za ovu oblast tvrde da su "samostalci" koji su pod uticajem drugih sektaških organizacija i njihovih satanističkih obreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading