Šta se sve dešavalo kobnog jutra na Adi Huji? Krvavom piru prethodila tuča zbog ljubomore

Autor: Republika

Hronika

02.01.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar R. (23) uhapšen je danas zbog sumnje da je posle dočeka Nove godine, na parkingu kod jednog kafića na beogradskoj Adi Huji, teško ranio Miloša S. (27) i Mariju Đ. (21).

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Ljubomora

- Aleksandar R. je bio u kafiću, a tamo su 2019. godinu dočekali i ranjeni Miloš S. i Marija Đ. Miloš i Aleksandar su se u jednom trenutku zakačili zbog devojke. Razmenili su nekoliko neprijatnih reči, uvreda i pretnji, a onda su se smirili. Svi su poverovali da je tu sukobu došao kraj, ali ono najgore desilo se na parkingu kada su zavađeni mladići krenuli kućama - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da su Miloš S. i Marija Đ. oko 7.15 ušli u automobil na parkingu, ali da im je tada prišao napadač.

- Momci su ponovo počeli da se svađaju. Aleksandar je bio pijan, a ljubomora ga je savladala. U jeku svađe otišao je do svojih kola, koja su takođe bila na parkingu, i uzeo pištolj. Zatim je ponovo prišao Milošu i Mariji i uperio oružje u njih. U jednom trenutku je povukao oroz i pogodio momka u glavu, dok je devojku okrznuo po grudima - prepričava sagovornik i dodaje da je napadač nakon krvavog pira ranjenu Mariju Đ. prebacio u svoj automobil.

- Teško ranjenog Miloša je ostavio u njegovom autu, a Mariju je ugurao u svoja kola. Skoro sedam sati je vozio preplašenu devojku po gradu, a oko 14 sati je odlučio da je izbaci na Čukaričkoj padini - kaže sagovornik.

 

 

Ranjena devojka je nekako uspela da dođe do obližnje autobuske stanice i uđe u autobus koji saobraća na liniji 56 i potraži spas.

- Ona je sama došla u Urgentni centar i zatražila lekarsku pomoć. Ispričala je šta joj se desilo i dala je izjavu policiji. I dalje je nejasno zbog čega ju je napadač praktično oteo i vozikao po gradu. Ni ona sama nije uspela to da objasni, jer je bila pod velikim stresom i u šoku. Prava je sreća da nije iskrvarila u tim kolima - prenose beogradski mediji.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading